Saturday, 23 March 2019

KOREA TRIP DAY 4 : NAMSAN TOWER

Assalamualaikum,

Hai semua, semoga dalam lindungan Allah selamanya.

Masih terkejut dengan serangan pengganas di Christchurch New Zealand ,  mati Syahid, bestnya kan.

Anyway i am counting nak kurus...hahahaha, tak lah, berusaha lah nak kurus, tapi rasa macam terima jer kepasraan yang akak ni memang tak boleh kurus.(Nasib pakai PB)

STOP !!

Not yet lah,  still ujie berniaga Premium Beautiful nih, tu jer nak cakap. Tak lah.

Still thingking nak buang negativity dalam diri sendiri, memotivasoikan diri, ye lah siapa lagi nak motivate kan kita kannnn...

Alamak detailnya entry kali nih. Day 4 kami ke Namsan tower.

Best sangat dengan udara yang lembab dan basah, lucky dapat juga lah rasa ais kat atas tu.
Memula tu kami naik subway macam biasa turun ke Seoul station lepas tu naik subway ke Namsan tower station.

Breakfast dulu sebelum gerak ....kami jer yang peminat coffee ni.. :P paris bagutte cafe ni ada kat bawah apartment kami ja..




Done, jom gerak !! 



 Naik train , nak naik atas tower to kena lalu robot comel ni. Alamak time ni nama robot ni pun aku tak tau, baru tau robotcar poli namanya.  



Rajin ye naik atas


Hanya di korea boleh posing macam ni. 


Rose and aunty dah kat depan, cheq masih ka


Sakan Atiq kan..heheheehe...hanya di seoul


Lepas penat panjat bukit nak ke Namsan Cable car



Akhirnya..tapi belum berakhir..hehehehe


Peminat coffee korea  :) next time budget coffee kena include 


Dah sampai naik tangga lagi nak ke area Namsan


Issuenya,  berangin, jap lagi ujanlah tu


Happy  :) 


Kunci tuuu, selalu tengok orang update kunci ni...bukan kat Penang tau 





Never have a dream I am at Namsan Tower


You don't have an idea macam mana ambik gambar mcm ni..hahahaha..


Sampai tertonggeng-tonggeng  ambik gambo tau :) 














Ni kat peninjau atas sikit


Bukan tak nak duduk kerusi tu, cuma basah..hujan lebat  tadi


Ntah aku pun lupa apa ni...rasanya menarik :) 


Aku suka udaranya..sejuk...


menyesal tak beli tumbler dia...lepas ni nak beli lah. 


Toy Museum, si abang mesti suka :) 




turun dari namsan jalan kaki, dah lah hujan lebat, licin, ko hado..hahahaha





No comments:

KOREA LAGI !!!

Haiiii...  Selamat Hari Raya you alls ...  lamanya ujie tak menghupdate hahahaha.... Saja je kita nak update pula my 2nd vacation...